Ook voor al uw andere wensen staat Car Detailing Centre graag voor u klaar. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Andere voertuigen

Uiteraard biedt Car Detailing Centre alle bovenstaande mogelijkheden ook voor uw caravan, boot, camper, oldtimer en andere voer- en vaartuigen. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor advies en uitleg.

Leerbehandeling

Uw lederen interieur ruikt weer fris, is gereinigd en gevoed zodat deze weer soepel is en beschermd. 

Herstellen doffe koplampen

Door verwering van de koplampen wordt het zicht en ook de lichtopbrengst verminderd. Dat kan uw veiligheid in gevaar brengen. Soms leidt dit tot afkeuring bij de A.P.K. Wij kunnen dit voor u herstellen. Car Detailing Centre is aangesloten en gecertificeerd bij "Koplampdokter": een netwerk van verschillende vestigingen in Nederland die hierin gespecialiseerd zijn.

Wielen reinigen en waxlaag op velgen aanbrengen

Voor een optimale bescherming van uw wielen tegen onder andere remstof. Daarnaast krijgt uw auto een extra frisse uitstraling. Car Detailing Centre kan naar wens ook uw wielen demonteren om zo ook de binnenzijde van uw velgen te reinigen en daar een waxlaag aan te brengen. Zo wordt geen plekje van uw auto overgeslagen.

Coatings

Car Detailing Centre biedt u de mogelijkheid van verschillende coatings voor uw autolak, velgen of ramen. Deze manier van beschermen is populair in verband met de duurzaamheid ten opzichte van traditionele producten zoals bijvoorbeeld een wax.

Cabriodak

Ook voor het dak van uw kostbare cabriolet kunt u bij ons terecht. Wij kunnen deze professioneel reinigen en ook water- en vuilafstotend maken voor een geweldige en frisse uitstraling.

Kunststof

Alle kunstofdelen aan of in uw auto kunnen wij behandelen en voeden zodat de kleur weer optimaal is en het kunststof weer beschermd is;

Banden

Indien u dit wenst kan Car Detailing Centre ook uw banden behandelen met voeding. U kunt kiezen uit een matte of glimmende finish. Deze behandeling maakt uw auto echt af.

Ramen

Als de ramen na een normale reiniging door ons toch niet helemaal schoon zijn geworden, kunnen wij met behulp van een polijstmiddel de ramen nabehandelen, waardoor de ramen alsnog helemaal schoon zullen worden.

Chroom

Chromen delen aan uw auto zullen door verwering en weersinvloeden op den duur dofheid vertonen. Car Detailing Centre kan dit voor u oplossen door het chroom te polijsten en te poetsen.

Motorruimte

Een vaak vergeten maar niet geheel onbelangrijke ruimte! Uw auto lijkt mooi schoon totdat de motorkap opengaat. Laat Car Detailing Centre deze vervelende klus voor u opknappen. Opgedroogd en aangekoekt vuil door smeer en vet verwijderen wij. Na het reinigen en aanbrengen van een dressing weet u niet wat u ziet.

Matte lak

Ook uw auto met een matte lak kunnen wij voor u behandelen. Car Detailing Centre beschikt over de juiste middelen om ook deze lak te behandelen.

Geurtjes

Vervelende geur in uw auto? Roken, eten of het regelmatig vervoeren van huisdieren kunnen de lucht in uw auto behoorlijk beinvloeden. Wij bieden voor dit probleem een ozon behandeling aan als oplossing. Daarmee bent u permanent verlost van deze vieze luchtjes!

Behandeling op locatie

Bruiloft morgen? Feestje? Ritje op zondag met uw cabriolet? Of morgen naar een beurs met uw auto maar geen tijd om naar ons toe te komen? Wij werken ook op locatie of bij u aan huis. Daarvoor is het wel nodig dat wij ter plaatse kunnen beschikken over water en stroom. 

Stoelbekleding 

Car Detailing Centre kan ook uw stoffen of lederen interieur repareren. Bijvoorbeeld instapschade aan de zijkant van de bestuurdersstoel of bijvoorbeeld een brandplek van een sigaret.

Abonnement 

U wenst vaker gebruik van onze diensten te willen maken? Dan kunnen we voor u, in de vorm van een abonnement, met regelmaat deze klus uit handen nemen.

Samen of zelf aan de slag?

Car Detailing Centre kan u van passend advies voorzien om zelf met uw voertuig of vaartuig aan de slag te gaan. Ook verzorgen wij instructies en/of workshops.

Uw auto, boot of caravan verkopen?

Wilt u uw auto, boot of caravan verkopen maar is deze nog niet verkoopklaar? Dan kunnen wij deze verkoopklaar maken met een verkoopdetail. Bijkomend voordeel is dat de auto, boot of caravan gelijk vele euro's meer waard is geworden. Succes verzekerd!

 

 

 

 

 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

 

ZAKELIJK


          Wilt u zakelijk onze diensten afnemen? Dat kan ook. Car Detailing Centre biedt haar diensten namelijk ook zakelijk aan. Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan.