Handmatig wassen en drogen en kleien met waterafstotende en beschermende waxlaag.

U wilt uw auto nu eens echt professioneel schoon laten maken, maar u bent nog niet toe aan een heel uitgebreid programma? Dan heeft Car Detailing Centre een mooi aanbod voor u: Car Detailing Centre wast uw auto met de hand en op een grondigere, veiligere en professionele manier dan dat u de auto zelf of in de wasstraat wast. Met speciale, luxe en duurzame producten. De kans op waskrassen is bij Car Detailing Centre heel minimaal.

Hardnekkig vuil (denkt u hierbij aan boomsappen, remstof of teer) dat na het handmatig wassen en drogen achter is gebleven behandelen wij met klei, waardoor er een gladde oppervlakte ontstaat. Hierna voelt uw auto zijdezacht aan.

Voordeel van een gladde oppervlakte is dat in de toekomst vuil hierop minder snel hecht dan bij een vuil/ruw opervlak zoals het geval was voor het kleien.

Na deze behandeling is de auto helemaal schoon en daarom nu het juiste moment op deze te beschermen met een mooie waterafstotende waxlaag.

 

 

Vraag online dit programma aan of neemt u contact met ons op.

ZAKELIJK


          Wilt u zakelijk onze diensten afnemen? Dat kan ook. Car Detailing Centre biedt haar diensten namelijk ook zakelijk aan. Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan.