Full Detail: handmatig wassen, drogen, kleien, polijsten, voeden en waterafstotende en beschermende waxlaag aanbrengen.

Dit is het meest uitgebreide en luxe programma dat wij aanbieden en zorgt voor een echt mooi resultaat! Uw auto is als nieuw en u zult versteld staan !

Car Detailing Centre wast uw auto met de hand en op een grondigere, veiligere en professionele manier dan dat u de auto zelf of in de wasstraat wast. Met speciale, luxe en duurzame producten. De kans op waskrassen is bij Car Detailing Centre heel minimaal.

Hardnekkig vuil (denkt u hierbij aan boomsappen, remstof of teer) dat na het handmatig wassen en drogen achter is gebleven behandelen wij met klei, waardoor er een gladde oppervlakte ontstaat. Hierna voelt uw auto zijdezacht aan.

Voordeel van een gladde oppervlakte is dat in de toekomst vuil hierop minder snel hecht dan bij een vuil/ruw opervlak zoals het geval was voor het kleien. Dit is het moment om uw auto te gaan polijsten.

Alle waskrasjes en doffe plekjes zullen machinaal weg gepolijst worden.

Soms zijn meerdere stappen noodzakelijk om een optimaal resultaat te bereiken.

Na het polijsten zal de lak ontvet worden en staan de lakporiën open.

Voeding is dan wat de lak nodig heeft en deze voeding zal worden aangebracht. 

Wij beeindigen de behandeling met het aanbrengen van een mooie waterafstotende waxlaag, zodat uw lak optimaal beschermd is. 

 

 

Vraag online dit programma aan of neemt u contact met ons op.

ZAKELIJK


          Wilt u zakelijk onze diensten afnemen? Dat kan ook. Car Detailing Centre biedt haar diensten namelijk ook zakelijk aan. Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan.