Glascoating

 

Glascoating is een speciale beschermende laag die op de lak, velgen, glas, kunststof of gelcoat kan worden aangebracht. Deze transparante coating biedt uitgebreide bescherming tegen verschillende invloeden, zoals UV-straling, vuil, insecten en vogelpoep. Hierdoor blijft alles veel langer schoon. Dit doordat de glascoatings een vuil- en waterafstotende werking hebben.

Bij het aanbrengen van glascoating vormt deze een sterke chemische binding met de ondergrond wat een langdurige bescherming biedt. Het geeft tevens een hele diepe glans!

Glascoating hebben wij ook in een speciale versie voor matte lakken. Hierin zit geen extra glans.

Kortom, glascoating zorgt voor langdurige en hoogwaardige bescherming. Er zijn verschillende mogelijkheden en soorten die verschillen in duurzaamheid, glans en toepassing.

Als laatste maar zeker ook een hele belangrijke service die wij bieden is dat ALLE klanten die kiezen voor een glascoating een GRATIS workshop kunnen krijgen na behandeling! Met eenvoudige trucs en tips leer je hoe je kinderlijk eenvoudig en op een veilige manier je eigen voertuig of vaartuig kunt onderhouden.  Een service die wij nog niet hebben gehoord van identieke bedrijven!

Tevens bieden wij nog als extra service de mogelijkheid spullen te bestellen bij ons die nodig zijn om dit onderhoud te kunnen uitvoeren. Vanzelfsprekend voorzien van heldere uitleg en advies vooraf.

 

Glascoating voor velgen

Voor velgen biedt glascoating een speciale beschermende laag die bestand is tegen remstof, vuil en andere verontreinigingen. De coating vormt een sterke barrière die voorkomt dat deze stoffen zich hechten aan het oppervlak van de velgen, waardoor ze makkelijker schoon te maken zijn. Bovendien beschermt de coating ook tegen corrosie en oxidatie, waardoor de levensduur van de velgen wordt verlengd. Remstof brandt hierdoor ook niet meer in! 

 

Glascoating bij Car Detailing Centre

Zoek je maximale bescherming voor jaren? En heel veel gemak tijdens het wassen doordat vuil nauwelijks meer hecht? En een blijvend geweldige diepe glans? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan nodigen we je graag uit om langs te komen in onze detailstudio in het Brabantse Velp. 

R J Alma
R J Alma
2023-05-09
Gisteren mijn auto hier laten poetsen, superschoon en glimmend terug gekregen. Hier wordt nog echt vakwerk geleverd, alles tot achter het benzineklepje en de wielen ook van achter helemaal schoon. Dit bedrijf is een echte aanrader als je je auto of zo eens echt schoon glimmend en evt. met een glascoating wil hebben tegen een heel redelijke prijs.
R Verheul
R Verheul
2023-04-20
Levert goed werk af 👌🏻👌🏻
Eric Broeks
Eric Broeks
2023-04-20
Goed advies. Aardige mensen.
Hans Koenhen
Hans Koenhen
2023-04-18
Meesterlijke vakman en dokter coating & behandeling. Voorzorg, tussenzorg en nazorg zijn fantastisch. Wij zijn voor 5 jaar coating garantie gegaan + jaarlijkse nazorg. - niet alleen voor onze Volvo XC60 … maar ook - onze Mini en Kabe caravan Daarnaast heeft de Workshop mij geholpen hoe je echt een auto moet verzorgen. Van wassen, met 2 emmers en het gebruik van de juiste pH neutrale shampoo tot het nabehandelen met een speciale doek. Thanks Car Detailing Centre voor de zorg en fantastische resultaat
Lusado Holkenborg
Lusado Holkenborg
2023-03-25
Voor de 2de keer bij Martin geweest, en voor de 2de keer reed ik met een glimlach weer naar huis.. Martin is een fijne ziel die met veel zorg je auto volledig verzorgd. Hij doet net dat beetje extra wat je elders niet zal krijgen. Ofwel Car Detailling is zeker een aanrader MITS je een NIEUW uitziende auto terug wilt hebben. Ps vergeet je zonnebril niet mee te nemen.
Gijs Willems
Gijs Willems
2023-03-20
Ik heb mijn golf r32 van glas coating laten voorzien. Ziet er echt top uit en je krijgt van de eigenaar een workshop hoe dat je de coating bij moet houden. Dat is best bijzonder, de meeste bedrijven doen dat niet. Al met al een top bedrijf met een hele goede service.
RobotDoos
RobotDoos
2023-03-17
What an absolute professional. My baby hasn’t looked this good in years. I would absolutely recommend to anyone. Very nice and very professional!
heleen dickmann
heleen dickmann
2023-03-01
Geweldig opgeknapt is m’n mini cabrio waarvan t dak ipv jeans blauw ,groen was van mos etc …prima werk van Martin ,goed overleg over kosten en behandeling …ik ben superblij met dit bedrijf en kom er zeer zeker terug en kan t iedereen aanraden 👍👍👍👍😊
marielle emons
marielle emons
2023-02-10
Vriendelijke eigenaar. Telefonisch goed bereikbaar, ook via WhatsApp een snelle reactie. Erg klantvriendelijk. Heeft me tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang van het onderhoud. Het afstemmen omtrent brengen en halen ging goed. Hij doet alle moeite voor je. En komt de afspraken die hij maakt na. De geboden service, dat ik de stoel terug mag brengen voor een nabehandeling wanneer deze nog ruikt, is fijn.