Polijsten

 

Bij Car Detailing Centre kunnen wij jouw voertuig of vaartuig optimaal polijsten zodat deze weer volledig glanst en de reflectie in de lak terugkeert en kleine krasjes verdwenen zijn. Vooraf kijken we samen naar de wensen en hoeveel stappen hiervoor nodig zijn.

Door het zorgvuldig verwijderen van kleine oneffenheden, zoals fijne krasjes en oxidatie, brengen we de oorspronkelijke glans en diepte van de lak terug. Hierdoor krijgt jouw voertuig of vaartuig weer een splinternieuwe uitstraling.

Ook "swirls" (krasjes die eruit zien als spinnenwebben) die meestal ontstaan door een verkeerde techniek tijdens het wassen of het gebruik van harde droogdoeken kunnen wij polijsten, zodat de lak weer glanzend is en strak oogt.

 

Polijsten ruiten

 Naast het polijsten van de lak bieden we ook het polijsten van ruiten aan. Hierbij verwijderen we kleine krasjes. Deze behandeling zorgt voor een verbetering van het zicht. Denk hierbij aan lichte sporen van ruitenwissers. 

 

Polijsten velgen

Natuurlijk slaan we de velgen niet over! Door je velgen te laten polijsten ontstaat een schitterende glans en worden kleine krasjes verwijderd.

 

Polijsten bij Car Detailing Centre

Bij Car Detailing Centre kijken we samen vooraf hoeveel stappen met het polijsten nodig zijn voor optimaal resultaat. Neem direct contact met ons op, dan nodigen we je graag uit om langs te komen in onze detailstudio. 

R J Alma
R J Alma
2023-05-09
Gisteren mijn auto hier laten poetsen, superschoon en glimmend terug gekregen. Hier wordt nog echt vakwerk geleverd, alles tot achter het benzineklepje en de wielen ook van achter helemaal schoon. Dit bedrijf is een echte aanrader als je je auto of zo eens echt schoon glimmend en evt. met een glascoating wil hebben tegen een heel redelijke prijs.
R Verheul
R Verheul
2023-04-20
Levert goed werk af 👌🏻👌🏻
Eric Broeks
Eric Broeks
2023-04-20
Goed advies. Aardige mensen.
Hans Koenhen
Hans Koenhen
2023-04-18
Meesterlijke vakman en dokter coating & behandeling. Voorzorg, tussenzorg en nazorg zijn fantastisch. Wij zijn voor 5 jaar coating garantie gegaan + jaarlijkse nazorg. - niet alleen voor onze Volvo XC60 … maar ook - onze Mini en Kabe caravan Daarnaast heeft de Workshop mij geholpen hoe je echt een auto moet verzorgen. Van wassen, met 2 emmers en het gebruik van de juiste pH neutrale shampoo tot het nabehandelen met een speciale doek. Thanks Car Detailing Centre voor de zorg en fantastische resultaat
Lusado Holkenborg
Lusado Holkenborg
2023-03-25
Voor de 2de keer bij Martin geweest, en voor de 2de keer reed ik met een glimlach weer naar huis.. Martin is een fijne ziel die met veel zorg je auto volledig verzorgd. Hij doet net dat beetje extra wat je elders niet zal krijgen. Ofwel Car Detailling is zeker een aanrader MITS je een NIEUW uitziende auto terug wilt hebben. Ps vergeet je zonnebril niet mee te nemen.
Gijs Willems
Gijs Willems
2023-03-20
Ik heb mijn golf r32 van glas coating laten voorzien. Ziet er echt top uit en je krijgt van de eigenaar een workshop hoe dat je de coating bij moet houden. Dat is best bijzonder, de meeste bedrijven doen dat niet. Al met al een top bedrijf met een hele goede service.
RobotDoos
RobotDoos
2023-03-17
What an absolute professional. My baby hasn’t looked this good in years. I would absolutely recommend to anyone. Very nice and very professional!
heleen dickmann
heleen dickmann
2023-03-01
Geweldig opgeknapt is m’n mini cabrio waarvan t dak ipv jeans blauw ,groen was van mos etc …prima werk van Martin ,goed overleg over kosten en behandeling …ik ben superblij met dit bedrijf en kom er zeer zeker terug en kan t iedereen aanraden 👍👍👍👍😊
marielle emons
marielle emons
2023-02-10
Vriendelijke eigenaar. Telefonisch goed bereikbaar, ook via WhatsApp een snelle reactie. Erg klantvriendelijk. Heeft me tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang van het onderhoud. Het afstemmen omtrent brengen en halen ging goed. Hij doet alle moeite voor je. En komt de afspraken die hij maakt na. De geboden service, dat ik de stoel terug mag brengen voor een nabehandeling wanneer deze nog ruikt, is fijn.